Друзі, вітаємо!Вже зовсім скоро велике світле свято ПасхиТа, на жаль, не всі зможуть його відчути сповна, саме тому, ми вирішили провести благогодійну акцію - «Смачний Великдень для військових»ТМ Verhovoda за власний рахунок буде виготовляти та відправляти військовим партію ковбаси «Домашньої на дровах» та підчеревину...
В Україні «Брауншвейзька» ковбаса це дорогий сирокопчений делікатес найвищого гатунку. Рецепт ковбаси був розроблений фахівцями у 1934 році. Під час розробки рецептури технологи спиралися на досвід тогочасних ковбасників, і на знання нащадків майстрів з Німеччини та Австрії. ..
Останнім часом ми постійно отримуємо величезні порції викривальної інформації, яка розкриває шокуючі подробиці про склад ковбасних виробів...
Українську кухню можна справедливо назвати такою ж спадщиною українського народу як мову, літературу чи музику, і нею можна і варто серйозно пишатися, тим паче не можна забувати...