Ковбаса «Лікарська» (Докторська) - популярний в Україні сорт вареної ковбаси. Дієтичний продукт блідо-рожевого кольору зі зниженим вмістом жирів. Почали виробляти цю ковбасу в 1936 році. Ковбаса призначалася як дієтичне (лікувальне) харчування хворим..
Технологи «Верховода» добре знають, що варена «Молочна» викликає приємну ностальгію у тих, хто навчався ще за радянських часів. Незабутній смак цього м'ясного делікатесу неможливо перевершити.
Завдяки зусиллям фахівців виробництво випускає ту саму «..
Ковбаски, обсмажені на грилі - це ласощі, які по праву заслуговують на почесне звання делікатесу. Хрумкі, соковиті та ароматні – вони дарують справжню феєрію смаку та незабутню насолоду навіть без використання різноманітних соусів, хоча останні для б..
Сосиски «Шкільні» розроблені технологами підприємства за авторською рецептурою. Цей продукт має вищий сорт якості та ось чому: фірмові сардельки зроблені з охолодженого м'яса - свинини та яловичини. Ці сосиски порадують вас та ваших близьких приємним..
У своєму нинішньому вигляді сосиски існують з початку XIX століття, коли їх винайшов м'ясник Йоган Ланер (1772-1845), який перебрався з німецького Франкфурта до австрійського Відня. Саме цей переїзд є однією з причин, чому історики не можуть дійти од..