Салямі "Ювілейна" напівкопчена від ТМ "Верховода" – це справжнє втілення майстерності м'ясопереробки. Цей продукт поєднує насичений смак та натуральні інгредієнти, що робить його незамінним варіантом для цінителів високоякісних ковбасних виробів. Ков..
Ковбаса в натуральній оболонці, виготовлена по-домашньому із свинини та яловичини з додаванням шпику та терпких спецій. Трохи пряна, з апетитним ароматом копчення, вона чудово підійде для приготування яєчні та бутербродів та подачі як самостійна заку..
Ковбаса напівкопчена "Довбушська" - це ще один класичний вид ковбаси з пікантним смаком та ароматом копчення. На відміну від "Київської" містить іншу суміш спецій та має індивідуальний смак. Рекомендуємо спробувати!..
Верховода має досить простий рецепт приготування всіма улюбленої та відомої «Дрогобицької»: свинина, сіль, часник та кмин. Але тонкощі приготування цієї самої ковбаси в деталях: обрати відбірне м'ясо;
просолити його 3 доби,
начиняти кусочками, а ..
Ковбаса «Краківська» - виріб ковбасний напівкопчений. Для виготовлення продукту з власної ферми використовується свіжа м'ясна сировина – яловичина вищого ґатунку з масовою часткою сполучної та жирової тканини не більше 3%, свинина нежирна з масовою ч..
Ковбаски "Мисливські " - одна з найпопулярніших закусок у нашій країні. Причина високого попиту через те, що цей продукт має
незвичайну форму – кожна ковбаска всього два сантиметри в діаметрі і схожа на м'ясну паличку, до того ж має напрочуд вдале ..
Ці ковбаски з яловичини,свинини та птиці відрізняються яскравим, натуральним смаком. Пікантності надають мускатний горіх, чорний та білий перець. В натуральній оболочці, соковити ароматні! ..