Кошик 0
Список бажань 0
Меню
Наша адреса: вулиця Коломийська, 9Д, Чернівці, Чернівецька область
вулиця Коломийська, 9Д, Чернівці, Чернівецька область
Телефони: +380932682811
Вулиця Руська, 263 А, Чернівці, Чернівецька область
Телефони: +380932682811
+380932682811 Замовити дзвінок

Ковбаса дітям: яку можна і з якого віку

Ковбаса дітям: яку можна і з якого віку

Останнім часом ми постійно отримуємо величезні порції викривальної інформації, яка розкриває шокуючі подробиці про склад ковбасних виробів.

Але якщо з тим, що ми вживаємо не цілком натуральні продукти, ще якось можна змиритися, то годування ними своїх дітей стає зовсім неприйнятним.

Яких же правил треба дотримуватись батьків, які турбуються про здоров'я своїх дітей, і як правильно підходити до вирішення важкої проблеми вибору якісної ковбасної продукції нешкідливої для організму, що росте?

Сучасні дієтологи та педіатри вважають, що починати додавати до раціону дитини ковбасні вироби можна не раніше, ніж у 1,5 – 2 роки. Саме в цьому ніжному віці дитина може отримати за раз не більше 50 г ковбасного виробу у провареному вигляді. Дорослішим дітям можна збільшити його кількість удвічі.

У торгової марки "Верховода" не має спеціальних дитячих серій, тому що ми знаємо на 100% склад власної продукції і спокійно даємо її нашим дітям, звичайно згідно рекомендацій педіатрів. Рекомендуємо наші сосиски «Шкільні» як доповнення до сніданку, або ж для смачнючих бутербродів ковбасу «Лікарську». Ці види ковбаси та сосисок виготовлені з нежирних сортів м'яса та птиці. Солі та спецій за мінімумом, а штучних барвників немає зовсім.

За результатами продажу ці серії отримали майже 100% позитивних відгуків від покупців , тому спробуйте й ви!

Коментарі