Кошик 0
Список бажань 0
Меню
Наша адреса: вулиця Коломийська, 9Д, Чернівці, Чернівецька область
вулиця Коломийська, 9Д, Чернівці, Чернівецька область
Телефони: +380932682811
Вулиця Руська, 263 А, Чернівці, Чернівецька область
Телефони: +380932682811
+380932682811 Замовити дзвінок

Українські ковбаси

Українські ковбаси

Українську кухню можна справедливо назвати такою ж спадщиною українського народу як мову, літературу чи музику, і нею можна і варто серйозно пишатися, тим паче не можна забувати.

За час свого існування вона пройшла довгий і цікавий шлях від простих до складних страв з дуже різноманітними способами приготування.

Українська кухня завжди вирізнялася надзвичайною практичністю. Ковбаса зі свинини це кишка начинена фаршем з рубаного свинячого м'яса, сала, спецій і солі. Спеції та їх кількість підбирали за смаками. Ковбаси піддавали варінню, смаженню або запіканню в печі. Зберігали у підвішеному вигляді (на балках), або заливали смальцем у глиняних глечиках. Спосіб зберігання залежав від пори року. Ковбаса була делікатесом, тому що робили її в обмеженій кількості та подавали в особливих випадках. Українська кухня, як багатобарвна мозаїка, увібрала в себе рецепти страв усіх багатонаціональних народів, які свого часу мешкали на нашій території.

 

Нині ковбаси вдосталь. Її можна купити як у магазині чи супермаркеті. Торогова марка "Верховода" пропонує вам ковбасу українські ковбаси власного виробництва за класичними традиційними рецептами. В залежності від виду, до її складу входять як свинина, так і яловичина, додатково сало, спеції та сіль. Ці вироби представлені у натуральних оболонках.

Наша українські сорти були створена для тих, хто цінує неповторний смак та аромат українських ковбас.

Коментарі