Українську кухню можна справедливо назвати
такою ж спадщиною українського народу як мову, літературу чи музику, і нею можна і варто
серйозно пишатися, тим паче не можна забувати.
За час свого існування вона пройшла довгий і
цікавий шлях від простих до складних страв з дуже різноманітними способами
приготування.
Українська кухня завжди вирізнялася
надзвичайною практичністю. Ковбаса зі свинини це кишка начинена фаршем з рубаного свинячого м'яса, сала, спецій і солі. Спеції та їх
кількість підбирали за смаками. Ковбаси піддавали варінню, смаженню або
запіканню в печі. Зберігали у підвішеному вигляді (на балках), або заливали
смальцем у глиняних глечиках. Спосіб зберігання залежав від пори року. Ковбаса
була делікатесом, тому що робили її в обмеженій кількості та подавали в
особливих випадках. Українська кухня, як багатобарвна мозаїка, увібрала в себе
рецепти страв усіх багатонаціональних народів, які свого часу мешкали на нашій
території.
Нині ковбаси вдосталь. Її можна купити як у
магазині чи супермаркеті. Торогова
марка "Верховода" пропонує вам ковбасу українські ковбаси власного виробництва за класичними традиційними рецептами. В залежності від
виду, до її складу входять як свинина, так і яловичина, додатково сало, спеції та сіль. Ці вироби представлені у натуральних оболонках.
Наша українські сорти були створена для тих, хто цінує неповторний смак та
аромат українських ковбас.